Bij Nadia Beauty & Care
kun je terecht voor Threading, Ontspanningsmassage,
Microdermabrasie, Gezichtsbehandelingen en Henna Tatoeage!

Threading

Threading is ontharen d.m.v. een draad. Hierbij wordt gebruik gemaakt van katoenen garen die in elkaar wordt gedraaid en over de huidoppervlakte worden gerold. Hierdoor worden de ongewenste haren op precieze wijze vanaf de wortel verwijderd waardoor de haren dunner terugkomen en de huid zachter blijft. Ontharen met een draad, een echte eyeopener!

Natuurlijk kun je bij ons ook terecht voor een gezichtsbehandeling. Onderstaand de keuzes voor verschillende side behandelingen. Lees verder 

Threading | Nadia Beauty and Care Alkmaar

Microdermabrasie

Microdermabrasie is een intensieve peeling met een apparaat om dode huidcellen te verwijderen. De huid wordt vacuüm gezogen en krijgt een nauwkeurige en gecontroleerde peeling tot het gewenste niveau is bereikt. Des te meer behandelingen je ondergaat, des te mooier het resultaat zal zijn. Microdermabrasie in een kuur van vier behandelingen geeft het beste en mooiste resultaat. Doordat de dode huidcellen verwijderd zijn is de huid beter in staat om werkstoffen op te nemen waardoor deze meer effect hebben in de huid. De huid krijgt een betere doorbloeding, maakt collageen aan en stimuleert de aanmaak van nieuwe cellen. Ook worden de poriën minder grof en kunnen pigmentvlekjes en fijne rimpeltjes vervagen. De huid zal na de microdermabrasie behandeling veel gladder aanvoelen en er egaler en mooier uitzien. Wil je uitgebreide informatie over de behandeling klik hier.

 

Microdermabrasie-Nadia-Beauty-and-Care-Alkmaar

Hennabrow of Henna schildering

Henna is een plant die al eeuwenlang gebruikt wordt om huid en haar te kleuren. Henna geeft een rood/bruine of zwarte kleur op de huid. De hennaversiering vervaagt geleidelijk naarmate de huid zich vernieuwt. Je kunt dus steeds kiezen voor een andere tekening.

henna behandeling