Ontdek de Voordelen van Ontharing via Threaden
Een Precieze en Langdurige Methode

Introductie:

Ontharing via threaden is een eeuwenoude techniek die steeds meer populariteit wint vanwege zijn precisie en heeft dus langdurige resultaten. Bij deze methode, afkomstig uit het Midden-Oosten en Zuid-Azië, wordt met een draad het ongewenst gezichtshaar te verwijderen. Met threaden kun je genieten van een zijdezachte en haarvrije huid, zonder de bijwerkingen van andere ontharingsmethoden.
De behandeling wordt ervaren als een massage van de huid en het bevordert de bloeddoorstroming van de huid. 

Wat is ontharing via threaden?

Ontharing via threaden is een vorm van haarverwijdering waarbij een katoenen draad wordt gebruikt om haarzakjes vanaf de wortel te verwijderen. De draad wordt in een bepaald patroon gedraaid en over de huid gerold, waardoor de haren gevangen worden en snel worden uitgetrokken. Deze methode is met name effectief voor het verwijderen van gezichtshaar, zoals wenkbrauwen, bovenlip, wangen en kin.

Voordelen van ontharing via threaden:

Nauwkeurigheid: Ontharing via threaden is zeer nauwkeurig en kan zelfs de kleinste haartjes verwijderen. Dit maakt het ideaal voor het vormgeven van wenkbrauwen en het verwijderen van ongewenste haartjes op het gezicht.

Threading | Nadia Beauty and Care Alkmaar

Langdurige resultaten: In tegenstelling tot andere ontharingsmethoden zoals scheren of het gebruik van ontharingscrèmes, biedt threaden langdurige resultaten. Omdat de haren vanaf de wortel worden verwijderd, duurt het langer voordat ze teruggroeien.

De haren die teruggroeien worden minder en zachter.
Natuurlijke methode: Threaden maakt gebruik van een natuurlijke katoenen draad zonder het gebruik van chemicaliën of hete wax. Hierdoor is het een veilige en milde methode die geschikt is voor alle huidtypen, zelfs voor de gevoelige huid.

Minder irritatie: In vergelijking met andere ontharingsmethoden is threaden zachter voor de huid en veroorzaakt het minder irritatie. Het trekt alleen de haren uit, zonder de bovenste laag van de huid te beschadigen.

Geen bijwerkingen: Threaden heeft geen bijwerkingen zoals ingegroeide haren, huiduitslag of snijwonden, die vaak voorkomen bij scheren of het gebruik van ontharingscrèmes.

Wat kun je verwachten tijdens een behandeling?
Tijdens de behandeling bij Nadia Beauty & Care worden de wenkbrauwen gestyled in de vorm van het gezicht en naar de wens van de klant. Hiervoor wordt veel aandacht en tijd besteedt. Op verzoek van de klant worden de wenkbrauwen geverfd. 

Het overtollige gezichtshaar kan worden meegenomen tijdens de behandeling.